TOP maatwerk in stoffering

Meubelstoffering Nijkerk
Traploper

Een bekleding op je trap maakt je huis af, of het nu helemaal met tapijt bekleed wordt, met PVC, vinyl of met een schitterde traploper inclusief roedes, je trap is het visitekaartje van je huis.

Traplopers kunnen op verschillende manieren gerealiseerd worden. Er zijn veel mogelijkheden en er is zoveel keuze in kant en klare lopers. Deze worden op maat bevestigd op de trap. Daarnaast is het mogelijk om van tapijt of de resten van het tapijt van de slaapkamers een traploper te laten maken. Maar ook van een mooi gekozen tapijt in passende kleur en structuur bij de inrichting van het huis kan een mooie loper gemaakt worden. In meerdere kleuren met biezen aan de zijkanten.

Afwerking van trapbekleding

Er is heel veel mogelijk in de afwerking. Het tapijt kan gefestonneerd worden waarna we het op ondertapijt op de trap bevestigen. Maar ook kan het tapijt omgevouwen worden en op ondertapijt worden bevestigd. Er kunnen brede of smalle biezen gemaakt worden, wat een luxe uitstraling geeft. Dit wordt dan nog versterkt door het gebruik van bijpassende roedes.